Kort liten update


Jag har kneg, och det är faktist än så länge väldigt roligt!

Och nu ska jag dit. Hejsvejs!

Piece of cake

image13

Den här bilden har tydligen redan florerat i bloggar, men vad gör det om hundra år?

Ringen

Jag har en ring i mitt ena öra, som jag nu funderar på att ta ut. Anledningen till detta är att min frisör trodde det var en hörselapparat när hon skulle skölja ur mitt hår senast. Det kändes ju sådär lagom kul.

Vilket fall, bilden är flera år gammal, och jag har en mindre ring utan kula i nu.




Läget här är alltså rätt intetsägande. Jag bloggar om skitsaker och gör precis ingenting om dagarna. Pengarna är slut (förutom den där lönen på 800:- som jag inte har en aning om varifrån den kommer) och på söndag ska jag provjobba. Finally.



Snart så..



Det börjar se lite mindre kalt ut här hemma nu.

(För övrigt är min uppenbarelse i köksfönstret jäkligt planerad. Väldigt Jan van Eyck om ni frågar mig.. Eller hur var det nu?)

Torka

Åh, jag borde rycka upp skrivandet ordentligt, men det finns liksom inget utrymme i huvudet.

Det faktum att min bror ligger på sjukhus närmare 100 mil bort gör mig lite ofokuserad, så att säga.

And the winner is..

Jag misstänkte något när min besöksstatistik gick upp från 4 st per dag till 27 st.

Snälla söta rara Alexandra, tack så mycket för det otroligt fina kulturpriset. Jag ska vårda slantarna ömt och skicka dem vidare till någon som förhoppningsvis blir precis lika glad som jag!

Ge mig ett jobb

Jag skulle vilja att du anställer mig. Jag är en rätt snäll tjej som har erfarenheter ifrån både plastindustrimontage och köttfärsmalning. Däremot är jag inte begränsad till det, utan lär mig lätt och är vanligtvis rätt glad och trevlig att ha med att göra.

Mitt sociala kontaktnät är mycket brett. Till exempel så är jag syster till en före detta medlem i Martinez klämkäcka orkester och dessutom såg jag Nanne Grönwall en gång inne på Science fiction-bokhandeln.

Annat om mig är att jag kan IKEA katalogen utantill, tycker att porslin är spännande och Snake II läskigt.

Tveka inte att höra av dig!

TP åt folket!

Emil, jag har gått och grubblat på precis samma sak, om jag inte missförstår dig. Sånt händer ju.

Jag är liksom lite trött på mig själv och känner bara att nu minsann, nu vill jag ordna upp mig, vara flitig och bli pinnig. Sluta sova bort dagarna, äta frukt och träna, göra nåt menfullt som man kanske kan berätta för barnbarnen.

Allmänbildning är den där showoff punkten som jag vill gnugga lite extra. Därför har jag tänkt mig följande;

Läsa minst en bok i månaden
Lyssna mer på radio
Läsa även de tråkiga sidorna i tidningen
Knäcka omgivningen på Trivial Pursuit

Vi börjar där.

Vila i frid

Wittgenstein har simmat vidare till djupare vatten.

Grannar vo. 2

Nu är vi inflyttade!

I min förra blogg har jag för mig att jag skrev en lång utläggning om mina grannar och dess underliga vanor, och kapitel två har nu inletts. Paret (antar jag?) ovanför oss stönar jättehögt. Alltså, jag menar jättehögt.

Jag vaknade igår morse av ett en lång rad stöningar som vävdes in i drömmen (jag fick för mig att någon misshandlades) och slutligen ett högt skrik som väckte mig omedelbart. När jag var yrvaken blev det aldeles tyst, så jag misstänkte att jag inbillat mig. Inatt var det dags igen, och det hela känns nu mycket komiskt. Vilka är dom? Hur ser dom ut? Jag tror vi får ta och hänga lite i trapphuset framöver.

Gnäll

Jag är fullkomligt urled på att flytta. De senaste veckorna har jag inte stannat längre än några dagar på samma ställe, och vart jag än kommit har det präglats av flyttlådor, flyttstädning och flyttplanering. Det är en frestande tanke att bara plocka med tandborsten och en kofta för kalla nätter nästa sväng, men det går ju inte för sig. Jag tror inte jag kommer undan med serenader om att "älskling, jag kan leva enbart på min kärlek till dig.." när jag struntat i att packa kastruller och kaffekoppar.

Dom käftar sig rakt in i mitt hjärta

image5

RSS 2.0